14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiclistul Andrea Manfredi, printre victimele accidentului aviatic din Indonezia. Căutările supravieţuitorilor continuă

Ciclistul Andrea Manfredi, printre victimele accidentului aviatic din Indonezia. Căutările supravieţuitorilor continuă

Ciclistul italian Andrea Manfredi este victima accidentului aviatic ce a avut loc în Indonezia. Decesul sportivului a fost confirmat de autorităţi, după ce au fost analizate listele cu pasagerii de la bordul avionului, scrie Mediafax.
În vârstă de 26 de ani, Manfredi postase pe Instagram, în dimineaţa premergătoare accidentului, următorul mesaj: ”Îmi pot schimba viaţa, dar nu şi pasiunea”, alături de o poză cu bicicleta. Din precizările apropiaţilor, Manfredi se îndrepta către o întrecere programată în Asia.

Andrea Manfredi a concurat un an pentru echipa Ceramica Flaminia-Fondriest, iar ulterior a semnat cu Bardiani CSF. Cel mai bun rezultat al său a fost obţinut în 2012, când a terminat pe locul 3 a doua etapă din Giro della Valle d’Acosta.

Accidentul aviatic a avut loc luni. Un avion Boeing 737 al companiei aeriene Lion Air s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat din capitala indoneziană Jakarta, au informat oficialii indonezieni. Cursa JT-610 a decolat din Jakarta luni dimineaţă la ora locală 6.20. Avionul ar fi trebuit să aterizeze o oră mai târziu în Pangkal Pinang. La bord se aflau 189 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS