17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmenințare în stil rusesc: Nouă oi cu veste de presă, trimise în cuști la Novaya Gazeta după o investigație despre crimele la comandă

Amenințare în stil rusesc: Nouă oi cu veste de presă, trimise în cuști la Novaya Gazeta după o investigație despre crimele la comandă

Nouă oi îmbrăcate cu veste de presă au fost trimise luni la sediul Novaya Gazeta, la câteva zile după ce cunoscutul ziar de investigații a publicat un articol despre crimele la comandă din Rusia, scrie Moscow Times, potrivit Hotnews.

Novaya Gazeta și-a clădit reputația cu investigații de mare impact pe subiecte importante, precum doborârea zborului MH17 sau Panama Papers. Mai mulți dintre jurnaliștii săi au fost omorâți de-a lungul timpului, inclusiv Anna Politkovskaya, în 2006.

Tot luna aceasta, la birourile publicației au fost trimise o coroană funerară și un cap de capră, însoțite de amenințări la adresa unuia dintre jurnaliști, Denis Korotkov.
Acesta a scris săptămâna trecută un articol despre legăturile dintre omul de afaceri Yevgeny Prigozhin, apropiat al președintelui Putin, și o serie de crime la comandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS