Acasă Actualitate Caz dramatic în judeţul Vaslui: O fată de 14 ani, orfană, violată...

Caz dramatic în judeţul Vaslui: O fată de 14 ani, orfană, violată după ce a mers pe jos 15 Km

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat o fată de 14 ani, pe care se oferise să o ajute, oferindu-i hrană şi apă, după ce copila parcursese pe jos 15 kilometri, să ajungă la Bârlad, la o mătuşă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fata în vârstă de 14 ani, orfană de mamă, se afla în îngrijirea unei mătuşi, iar după o ceartă cu aceasta, copila s-a decis să plece pe jos, până la Bârlad, la o altă mătuşă. După ce a parcurs aproximativ 15 kilometri pe jos, în zona localităţii Secuia, un bărbat în vârstă de 69 de ani s-a oferit să-i dea apă şi mâncare, iar copila, obosită, a acceptat ajutorul.

Bărbatul de 69 de ani, însă, ar fi violat-o.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 14 ani, în timp ce se deplasa spre municipiul Bârlad pe jos, pe raza localităţii Secuia a fost invitată acasă, pentru a i se da mâncare şi apă de către un bărbat de 69 de ani. Fata a acceptat, fiind foarte obosită, iar el a profitat de vulnerabilitatea ei şi a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, a fost prezentat la Judecătorie şi s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Potrivit acesteia, copila plecase spre municipiul Bârlad, la o mătuşă, însă neavând bani s-a hotărât să plece pe jos.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version