12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrima de la Slatina: agresorul a fost identificat, este dat în urmărire

Crima de la Slatina: agresorul a fost identificat, este dat în urmărire

Update 19:45: Criminalul s-a predat la Poliția Transporturi Feroviare Craiova. O echipă de polițiști îl va aduce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, unde urmează să fie audiat de procuror.
Anchetatorii l-au identificat pe bărbatul care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, adica 12 spre 13 octombrie 2018, a înjunghiat doi bărbați, unul dintre aceștia decedând.
Potrivit datelor de la Politie, criminalul este din comuna olteană Urzica si s-ar numi Ion Șerban, iar polițiștii l-au dat în urmărire generală. Acesta a avut o altercație cu doi bărbați, în zona Gară din Slatina, totul pornind de la avansurile pe care criminalul le-a făcut concubinei celui care avea să moară în urma loviturilor de cuțit primite.
Ion Șerban l-a agresat mai întâi pe Dragoș Stănescu, cel care a sărit în apărarea concubinei lui Ion Pietroșel. În ajutorul lui Stănescu a sărit Ion Pietroșel, care a primit trei lovituri de cuțit în zona inimii, murind la spital. Criminalul a fugit imediat după atac, Dragoș Stănescu nereușind să-l oprească.
„În fapt, în noaptea de 12/13.10.2018, în jurul orelor 23.30, în municipiul Slatina, zona Autogară, autor necunoscut i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit victimei P.I. din mununicipiul Slatina, judeţul Olt, provocându-i  leziuni care au condus la decesul acestuia, conform constatărilor preliminare din care rezultă că moartea lui P.I. de 44 ani a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a 3 plăgi taiate înţepate cu interesare cardiacă şi pulmonară cu hemoragie internă consecutivă. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp tăietor întepator. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate necondiţionată.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Şerban Ion din com. Urzica, judeţulOlt, care, în noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discutii contradictorii cu  victima S. D. I. (n.r. – Dragoş Stănescu) pe tema avansurilor făcute martorei M.V.G.( concubina victimei P.I.), a luat un cuţit si i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreapta spre acesta şi îi aplică cu acelaşi cuţit un numar de 3 lovituri, toate în zona pieptului (inimă). Imediat dupa săvârşirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toate că este urmarit de prima victimă, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape.
În prezent suspectul a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi specifice de depistare şi reţinere a acestuia.
În acest sens, solicităm şi pe această cale mediatizarea cazului şi rugăm ca persoanele care pot da informaţii cu privire la suspectul Şerban Ionel să sesizeze imediat SNUAU 112“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS