22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Accident rutier grav, doi tineri au rămas încarcerați

Olt: Accident rutier grav, doi tineri au rămas încarcerați

 Doi tineri au rămas încarcerați și un al treilea a fost de asemenea rănit duminică-dimineață, într-un grav accident de circulație produs pe un drum din județul Olt.
 
Accidentul s-a produs pe DJ 642, , în comuna Fărcașele, sat Fărcașu, duminică-dimineață, 7 octombrie 2018, în jurul orei 5,00. Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 21 ani au fost grav răniți, după ce mașina în care se aflau a ajuns în afara carosabilului și a lovit un pom. Vinovat de accident se face un tânăr de 20 ani, care avea permisul reținut de polițiști, acesta rămânând încarcerat în urma impactului.
„Pompierii Detașamentului Caracal și Gărzii Stoenești, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit, pe Drumul Județean 642, în comuna Fărcașele, sat Fărcașu, la un accident rutier cu două victime încarcerate. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri. 
 
Șoferul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Fărcașele, a fost găsit încarcerat și extras din autoturism cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare. Pacientul a fost preluat conștient, politraumatizat prin accident rutier și transportat la CPU Caracal. Ulterior bărbatul a fost transferat la UPU Craiova.
 
Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 19 ani, din aceași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient și cooperant. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale. Pacientul prezenta dureri la membrele inferioare și a fost transportat la CPU Caracal“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
Polițiștii au stability că șoferul cu permisul reținut a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la stânga. Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza stării în care a fost găsit. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS