Acasă Actualitate Un şofer român de tir şi-a ucis un coleg moldovean, tatăl a...

Un şofer român de tir şi-a ucis un coleg moldovean, tatăl a doi copii, într-o parcare din Belgia

-

Un şofer român de tir şi-a ucis un coleg moldovean, tatăl a doi copii, într-o parcare din Belgia. Mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie sălbatic, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi a comis o crimă înfiorătoare. Două fetiţe au rămas orfane de tată.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în parcarea Goordijk din zona portuară a oraşului belgian Antwerpen s-a iscat un scandal între mai mulţi şoferi de TIR, români şi moldoveni. Presa belgiană scrie că un camionagiu român în vârstă de 46 de ani a fost arestat, fiind acuzat de crimă.

El a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal pe Ioan Gavriliţă, un moldovean de 31 de ani, angajat şofer la o societate românească. Din câte se pare, şoferul criminal e din Suceava şi era coleg de firmă cu moldoveanul ucis.

Şoferul criminal l-ar fi ucis pe Gavriliţă cu o singură lovitură de cuţit, aplicată în piept. Mai mulţi martori au fost audiaţi, iar un alt camionagiu a fost reţinut 24 de ore, dar eliberat ulterior.

Familia victimei face apel acum la cunoscuţi pentru a putea aduce în ţară trupul lui Ioan, pentru a putea fi înmormântat în localitatea natală, Călăraşi.

ȘTIRI VIDEO GdS