16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoile telefoane iPhone vor fi comercializate în România, în scurt timp. De unde şi de când vor putea fi cumpărate

Noile telefoane iPhone vor fi comercializate în România, în scurt timp. De unde şi de când vor putea fi cumpărate

Noile smartphone-uri iPhone, pe care Apple le-a prezentat la jumătatea lunii septembrie, în cadrul unui eveniment desfăşurat în California, vor fi disponibile în următoarele săptămâni în România, iar precomenzile se pot face de vineri, reiese din anunţurile făcute de doi operatori de telecom, scrie Mediafax.

Telekom a anunţat că va comercializa modele iPhone XS şi XS Max începând cu data de 28 septembrie, iar Vodafone va face acelaşi lucru din 19 octombrie, atât pe site-ul companiei, cât şi în magazinele proprii.

Ambele companii preiau precomenzile pentru aceste modele din data de 21 septembrie. „De asemenea, începând cu data de 19 octombrie, clienţii Telekom vor putea plasa precomenzile pentru modelul iPhone XR, dispozitivul urmând să fie comercializat din data de 26 octombrie”, a mai anunţat Telekom.
La Telekom, preţurile încep de la 4.189 de lei pentru versiunea iPhone XS, cu 64 GB spaţiu de stocare, şi de la 4.689 de lei pentru versiunea XS Max, dar preţurile cresc în funcţie de tipul de abonament. Vodafone nu a furnizat informaţii legate de nivelul preţurilor. La data de 12 septembrie, compania americană Apple a prezentat noi modele de iPhone şi un ceas inteligent, în cursul unui eveniment desfăşurat în California. Tim Cook, directorul general Apple, şi Philip W. Schiller, vicepreşedintele Apple responsabil de Marketing, au prezentat, în cadrul unui eveniment desfăşurat în complexul „Steve Jobs” din Cupertino (California), noul model iPhone XS, cu două tipuri de ecran, de 5,8, respectiv 6,5 inch (iPhone XS Max). XS Max este cel mai mare model de iPhone de până acum. Ambele smartphone-uri vor avea ecrane OLED de rezoluţie înaltă şi vor fi rezistente la lichide. Un alt model – iPhone XR – va avea un ecran de 6,1 inch cu tehnologie LCD. De asemenea, a fost prezentat noul ceas inteligent „Apple Watch Series 4”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS