Unul dintre baschetbaliştii americani răniţi noaptea trecută cu un cuţit într-un bar din oraşul Brăila a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Este vorba despre Darrel Bowie, care are un plămân perforat şi care a fost operat pe parcursul nopţii. Pacientul în vârstă de 25 de ani a fost transferat cu elicopterul SMURD de la Galaţi, infomează Mediafax.

„Medicii au decis să transfere unul dintre pacienţii americani de la Spitalul din Brăila la o unitate medicală din Bucureşti. Situaţia lui nu s-a agravat, dar medicii au considerat că este mai bine aşa, ca măsură de precauţie, ca să nu aibă complicaţii. Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Galaţi şi a fost predat SMURD Bucureşti în jurul orei 15.00”, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a confirmat faptul că sportivul a ajuns la spitalul pe care îl reprezintă.

Doi jucători americani de baschet, Darrel Bowie şi Joseph McClain, legitimaţi la Brăila, au fost atacaţi noaptea trecută de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii au fost loviţi cu sticle şi cu un cuţit, ei fiind transportaţi în stare gravă la spital.

Unul dintre posibilii agresori ai celor doi baschetbalişti americani, Darrel Bowie şi Joseph McClain, este un interlop brăilean, Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, căutat la această oră de poliţişti.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.