Acasă Actualitate Incident şocant la Brăila: Doi baschetbalişti de culoare au fost înjunghiaţi pe...

Incident şocant la Brăila: Doi baschetbalişti de culoare au fost înjunghiaţi pe o terasă din centrul oraşului

Șoferiță rănită în urma unei tamponări, la Craiova
Șoferiță rănită în urma unei tamponări, la Craiova

Doi baschetbalişti de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei. Amândoi au ajuns la spital şi au fost operaţi, unul fiind în stare gravă, informează MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs pe o terasă din centrul municipiului Brăila.

”În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi. Cei doi americani de 24 şi 25 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan.

Directorul Spitalului Judeţean Brăila, Delia Râşnoveanu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că cei doi au fost operaţi.

”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduşi pe parcursul nopţii la spital”, a spus Delia Râşnoveanu.

Cei doi sportivi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version