Bărbatul de origine română, dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni comise în România, a fost arestat de autorităţi în momentul când a încercat să intre în Argentina pe la frontiera cu Paraguayul, au comunicat sâmbătă surse oficiale, citate de site-ul de ştiri Contacto Hoy.

Potrivit Mediafax, pe numele lui acestuia există un mandat internaţional de arestare emis de Interpol pentru diverse presupuse infracţiuni, cum ar fi spălare de bani, fraudă financiară, fals şi organizaţie ilicită în România.

Suspectul, în vârstă de 32 de ani, a fost detectat cu ajutorul Direcţiei Naţionale pentru Migraţie în momentul în care a încercat să intre în Argentina prin punctul de trecere internaţional Puerto Iguazú (Argentina) şi punctul de trecere Puerto Tres (Paraguay).

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.