15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Aproape 80 de sancţiuni contravenţionale, aplicate în 24 de ore

Mehedinţi: Aproape 80 de sancţiuni contravenţionale, aplicate în 24 de ore

Activităţile specifice desfăşurate în cursul zilei de ieri, 06 septembrie a.c., au condus la aplicarea a 78 de sancţiuni contravenţionale
Poliţiştii Serviciului şi Biroului Rutier au continuat, ieri, acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.975 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Au fost controlate 91 autovehicule fiind legitimate 104 persoane. Astfel, 18 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 13 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 7 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, iar 10 conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS