27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă accidente grave în Suceava, în ultimele ore. Bilanţul: cinci morţi şi doi răniţi

Două accidente grave în Suceava, în ultimele ore. Bilanţul: cinci morţi şi doi răniţi

Cinci persoane au murit în urma a două accidente produse, în doar câteva ore, pe şoselele din Suceava. În primul caz o maşină s-a răsturnat, iar în al doilea o căruţă a fost lovită de un autocar care făcea curse regulate pe ruta Suceava- Băneşti, anunţă Mediafax.

Primul accident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în municipiul Suceava, unde o maşină în care se aflau trei persoane s-a răsturant şi două dintre victime au rămas încercarate.

”La faţa locului a intervenit de Detaşamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD şi o autospecială de descarcerări grele, două dintre victime fiind prinse sub maşina răsturnată. În urma accidentului trei persoane au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc, potrivit Mediafax.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava au declanşat o anchetă în acest caz şi urmează să stabilescă cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

În al doilea accident au fost implicate o căruţă şi un autocar care efectua curse regulate pe ruta Suceava- Băneşti, două persoane murind şi alte două ajungând la spital.

La accidentul produs pe un bulevard situat la intrare în Suceava au intervenit mai multe autospeciale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Suceava.

“În accident au fost implicate patru persoane, două dintre ele fiind găsite în stop cardio-respirator şi s-au efectuat manevre de resusitare, însă a fost declarat decesul, fiind vorba de două persoane, soţ-soţie de 47, respectiv 41 de ani. O altă victimă, şoferul autocarului, a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi o alta a fost preluată şi transporată la spital cu o altă maşină”, a declarat Ionuţ Cobziuc. Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă şi în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS