12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNăsui (USR), despre solicitarea unei sesiuni parlamentare extraordinare: Nu a semnat nimeni în locul meu

Năsui (USR), despre solicitarea unei sesiuni parlamentare extraordinare: Nu a semnat nimeni în locul meu

Deputatul USR Claudiu Năsui confirmă că semnătura din tabelul cu solicitarea deputaţilor Opoziţiei de convocare a unei sesiuni extraordinare în perioada 20-24 august este a sa, informează Agerpres.

„Nu a semnat nimeni în locul meu. Eu am semnat în ambele locuri. Faptul că coaliţia de guvernare acum recurge la practici atât de puerile încât să nu recunoască semnăturile Opoziţiei arată disperarea care există în tabăra dânşilor şi arată o strategie pe care o adoptă – ofensiva e cea mai bună apărare. Ei comit abuzuri, ei au aceste probleme penale care le sunt specifice şi pe care le vedem o ţară întreagă, ei ordonă să se comită abuzurile pe care le-am văzut şi pe 10 august şi în schimb tehnica de comunicare este să acuze Opoziţia sau pe altcineva că este violent. (…). Avem o clasă politică, o putere care refuză să îşi asume propriile greşeli. Ceea ce s-a întâmplat astăzi stabileşte un precedent foarte periculos în istoria parlamentarismului românesc: Biroul permanent nu recunoaşte semnături. (…) Culmea este că nu o recunosc pe a mea care sunt de faţă cu ei şi le spun: ‘Da, eu sunt'”, a spus Năsui luni, la Parlament.

El a adăugat că deputaţii PSD şi ALDE în Biroul permanent s-au folosit luni de „tehnici de tergiversare puerile” pentru a respinge convocarea sesiunii parlamentare extraordinare solicitată de deputaţi PNL, USR şi PMP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS