Acasă Actualitate Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un afacerist originar din Târgovişte, cu activitate în România şi Marea Britanie, a înfiinţat în  Regatul Unit o nouă societate comercială, cu denumirea M..E PSD.

Românul a ales ca domeniu de activitate pentru firma sa ”prestarea de servicii”.

Afaceristul  şi-a înregistrat firma pe 9 august şi spune că este un gest de protest, în favoarea libertăţii de exprimare.”Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înfiinţat-o ca o formă de protest, dar o să şi o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acţiunea autorităţilor împotriva bărbatului cu plăcuţele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă şi să văd cum pot autorităţile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetăţean au putut să îi interzică numerele de înmatriculare, dar să vedem dacă pot să îmi interzică şi mie. Fac ce vreau cu banii mei”, a declarat acesta.

 

Firma va avea activitate şi în România. În privinţa interacţiunii cu autorităţile române, omul de afaceri se aşteaptă la orice: ”E treaba lor ce reacţie vor avea. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei”. Târgovişteanul anunţă că face angajări pe noua societate. (sursa:gândul.info)

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version