12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchet: 238 de plângeri în cazul evenimentelor din 10 august, înregistrate până vineri

Parchet: 238 de plângeri în cazul evenimentelor din 10 august, înregistrate până vineri

Numărul plângerilor din partea persoanelor care au participat la protestul din 10 august şi care au fost înregistrate până vineri a ajuns la 238, fiind efectuate până în prezent 106 audieri în dosarul privind anchetarea evenimentelor respective, în care au fost rănite mai multe persoane, a anunţat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

Sunt în curs de desfăşurare activităţi investigative pentru identificarea persoanelor implicate în comiterea violenţelor, inclusiv din rândul forţelor de ordine, se precizează în comunicat.

Totodată, Parchetul mai anunţă că sâmbătă şi duminică, între orele 9,00 şi 14,00, este program cu publicul la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, strada George Georgescu, nr. 3 , sector 4, Bucureşti, iar de luni se vor efectua acte de urmărire penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunţuri la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte, bulevardul Libertăţii nr. 12, sector 5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS