10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia jandarm lovită de protestatari, internată cu suspiciune de fractură la coloana cervicală

Femeia jandarm lovită de protestatari, internată cu suspiciune de fractură la coloana cervicală

Jandarmeria Română informează că unul dintre jandarmii loviţi de mai mulţi protestatari în Piaţa Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciunea de fractură la coloana coloana cervicală. Este vorba despre o femeie jandarm, notează Mediafax. Femeia ce făcea parte din forţele de ordine ale Jandarmeriei şi care a fost lovită de mai mulţi protestatari a fost internată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism – suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română. Ea a fost prinsă în mulţime alături de un alt coleg jandarm, fiind loviţi de mai mulţi protestatari. Alţi protestatari au intervenit, însă, şi au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi.

Jandarmii au intervenit în forţă, vineri seara, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS