20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Trump, Netanyahu şi Bin Salman, ''izolaţi'' în opoziţia lor faţă de Iran,...

Trump, Netanyahu şi Bin Salman, ”izolaţi” în opoziţia lor faţă de Iran, afirmă şeful diplomaţiei iraniene

-

Preşedintele american Donald Trump, prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman şi premierul israelian Benjamin Netanyahu sunt ‘izolaţi’ în opoziţia lor faţă de Iran, a declarat luni ministrul de externe iranian, Mohammad Javad Zarif, informează Agerpres, citând AFP.

”Astăzi, lumea întreagă a declarat că nu mai este în linie cu politica SUA împotriva Iranului”, a declarat Zarif, într-un discurs citat de agenţia semioficială ISNA.

”Vorbiţi cu oricine, nu contează unde în lume, şi vi se va spune că Netanyahu, Trump şi Mohammed bin Salman sunt cei izolaţi, nu Iranul”, a declarat el.

În ajunul restabilirii sancţiunilor americane împotriva Iranului, consecinţă a retragerii SUA din acordului istoric din 2015 privind dosarul nuclear iranian, ministrul iranian a admis faptul că ţara se află într-o perioadă dificilă.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.