12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTurcan: Dacă OUG privind revizuirea pedepselor se concretizează, devine obligatorie evaluarea unei plângeri penale

Turcan: Dacă OUG privind revizuirea pedepselor se concretizează, devine obligatorie evaluarea unei plângeri penale

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan critică anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind o ordonanţă de urgenţă care să dea posibilitatea celor care au fost condamnaţi „pe nedrept”, în baza protocoalelor secrete sau a unor interceptări nelegale, să solicite unui judecător revizuirea sentinţei, Turcan arătând că în cazul în care această ordonanţă se concretizează, devine o obligaţie evaluarea unei plângeri penale, informează Agerpres.

„Ministrul Justiţiei s-a transformat în avocatul mafiei! Ministrul Justiţiei, în România Europeană, favorizează infractorii şi oferă un motiv de plângere penală. Dacă se concretizează această OUG pentru rejudecarea cazurilor unor infractori dovediţi, devine o obligaţie evaluarea unei plângeri penale”, a scris Turcan, joi, pe Facebook.

Ea susţine că anunţul cu privire la o astfel de ordonanţă nu face decât să incite şi că reprezintă fondul ideal pentru proteste masive pe 10 august.

„Tudorel Toader oferă o nouă dovadă de sfidare cruntă faţă de ceea ce aşteaptă românii”, adaugă Raluca Turcan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS