Acasă Actualitate Olt: Minor de 13 ani, rănit într-un accident rutier

Olt: Minor de 13 ani, rănit într-un accident rutier

-

Un minor, în vârstă de 13 ani, a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe Drumul European 70, la ieșirea din comuna Dăneasa spre comuna Radomirești. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doi bărbați. Persona care a anunțat evenimentul la 112, a anunțat că pasagerul din autoturism a rămas încarcerat în urma accidentului. La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor, cele două victime, șoferul, în vârstă de 19 ani, din comuna Seaca și pasagerul, în vârstă de 13 ani, din comuna Radomirești, nu au fost găsite încarcerate. Minorul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Caracal. Șoferul autoturismului nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.