Acasă Actualitate Gorj: Jandarmii, solicitaţi să elimine un cuib de viespi

Gorj: Jandarmii, solicitaţi să elimine un cuib de viespi

-

O persoană din localitatea gorjeană Țânțăreni a solicitat luni sprijin jandarmilor, întrucât avea în curte un cuib de viespi și există riscul să fie înțepat, menționând că este alergic. În urma confirmării verificărilor celor sesizate de către polițistul din Turburea, la fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Mobil, care după ce a ajuns la fața locului, a luat măsura lichidării cuibului de viespi. Neutralizarea cuibului de viespi s-a finalizat în jurul orei 18.45 cu succes, fiind prima intervenție de acest fel a unui echipaj de jandarmi gorjeni.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.