23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Gorj: Agent de poliție, cercetat după ce a descărcat accidental pistolul în...

Gorj: Agent de poliție, cercetat după ce a descărcat accidental pistolul în sediul Poliției

-

Un agent de poliție a manevrat incorect arma din dotare și a tras un foc în perete, în sediul Poliției Târgu-Jiu, polițistul fiind cercetat de superiorii săi, relatează Mediafax.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al județului Gorj, un foc de armă a fost tras accidental, luni, de un polițist, într-un perete dintr-o magazie aflată în sediul Poliției Târgu-Jiu.
Incidentul ar fi avut loc în timp ce agentul îi înmâna pistolul unui alt coleg.
”Un agent cu functia de armurier la Serviciul Logistic, în timp ce trebuia să-i distribuie unui alt agent de poliție un pistol, a manevrat incorect arma și a percutat accidental un cartuș, care s-a oprit în perete”, a declarat, marți, Andrei, Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru Mediafax. Ancheta internă care îl vizează pe agent se face pentru folosirea incorectă a armamentului din dotare.
Bogdan GROȘEREANU
Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.