8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Gazele pentru populație se scumpesc cu 5,83%, de la 1 august

Gazele pentru populație se scumpesc cu 5,83%, de la 1 august

-

Preţul gazelor naturale pentru clienţii casnici va creşte, începând cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informează Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei.
Preţul de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă s-a liberalizat, începând cu data de 1 aprilie 2017, producătorii având libertatea să vândă gazele naturale la un preţ care nu mai este reglementat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.