23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Afectat de laringită, cântăreţul catalan Joan Manuel Serrat anulează şase concerte

Afectat de laringită, cântăreţul catalan Joan Manuel Serrat anulează şase concerte

-

Popularul cantautor catalan Joan Manuel Serrat a fost nevoit să anuleze şase concerte din turneul său ‘Mediterráneo Da Capo’ din cauza unei laringite acute, pentru care medicii i-au recomandat „odihnă vocală profesională strictă’ timp de două săptămâni, informează Agerpres, citând EFE.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a muzicianului, concertele anulate erau cele programate în diferite localităţi spaniole între 31 iulie şi 10 august. Pentru concertele anulate va fi deschisă în următoarele zile o perioadă de restituire a biletelor achiziţionate, se arată în comunicat.

Potrivit medicului de la Gran Teatro del Liceo, Pedro Clarós, Serrat este afectat de o disfonie din cauza unei laringite acute, astfel încât i-a fost recomandată o perioadă de odihnă vocală absolută în următoarele două săptămâni, urmând ca după această perioadă să fie din nou consultat.

Bogdan GROȘEREANU
Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.