17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţiştii i-au făcut dosar penal şoferului maşinii cu numere de înmatriculare M..EPSD au ridicat plăcuţele

Poliţiştii i-au făcut dosar penal şoferului maşinii cu numere de înmatriculare M..EPSD au ridicat plăcuţele

Poliţiştii de la Rutieră i-au reţinut, în această dimineaţă, şoferului permisul şi celebrele plăcuţe de înmatriculare, despre care agenţii spun că ar fi ilegale, deoarece numărul de înmatriculare conţine doar litere, nu şi cifre. Autorităţile noastre le contrazic astfel pe cele suedeze, care spun că numerele personalizate sunt valabile pe întreg teritoriul Uniunii Europene Informaţia a fost obţinută în exclusivitate de Realitatea TV.
„Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliție al Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație și a vehiculului pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România”, faptă prev. și ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal.

În continuare, polițiștii subunității noastre efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea situației de fapt și a regimului de circulație internațională pe teritoriul statelor Uniunii Europene”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS