Acasă Actualitate Trump: Întâlnirea cu Putin a fost ”şi mai bună” decât cea cu...

Trump: Întâlnirea cu Putin a fost ”şi mai bună” decât cea cu NATO

Preşedintele american Donald Trump a elogiat, marţi, întâlnirea sa din ajun de la Helsinki cu preşedintele rus, Vladimir Putin, încercând totodată să discrediteze percepţia larg răspândită că ziua petrecută în Finlanda alături de omologul său rus a fost în detrimentul SUA, informează Agepres, citând Reuters.

„Întâlnirea pe care am avut-o la NATO şi la care am strâns cantităţi uriaşe de bani a fost grozavă, dar cea cu Vladimir Putin al Rusiei a fost încă şi mai bună”, a transmis Trump pe Twitter. „Din păcate, nu a fost prezentată aşa cum a fost – Fake News o iau razna!”, a adăugat el.

Conferinţa de presă la care a participat luni Donald Trump alături de Vladimir Putin şi la care liderul de la Casa Albă a minimalizat evaluările serviciilor de informaţii americane în sensul că Rusia a intervenit în campania prezidenţială din 2016 a fost criticată atât de democraţi, cât şi de republicani, care au afirmat că preşedintele a pus Rusia înaintea intereselor SUA.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version