Drumul Naţional 7 – Valea Oltului şi drumul judeţean care leagă Sibiul de staţiunea Păltiniş sunt afectate de inundaţiile din ultimele ore, din judeţul Sibiu. Un drum judeţean a fost închis, duminică, din cauza aluviunilor, scrie MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, drumul judeţean dintre localităţile Daia şi Vecerd a fost închis din cauza apei de pe carosabil.

„Ruta ocolitoare este DJ 141 A, Vecerd – Şeica Mare – DN 14”, a spus Welter.

„Pe DN 7, Valea Oltului, traficul se desfăşoară în coloană din cauza aglomeraţiei şi condiţiilor meteo. Sensul afectat este Vâlcea – Sibiu”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Sibiu.

Mai multe localităţi din judeţul Sibiu sunt afectate de inundaţii, între ele municipiul Sibiu, precum şi Săcădate, Apoldu de Sus, Apoldu de Jos, Hosman, Ocna Sibiului, Roşia, Cornăţel, Tilişca, Dumbrăveni, Păltiniş, Avrig şi Moşna.

Judeţul Sibiu este sub atenţionare cod portocaliu de precipitaţii până marţi după-amiaza.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.