Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu au abordat în discuția de joi subiectul suspendării președintelui Iohannis, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate convorbirii. Informația contrazice declarațiile lui Dragnea, care a spus public joi că a vorbit cu șeful ALDE despre suspendare.

“Eu am discutat acum cu domnul Tăriceanu şi i-am spus că, din punctul meu de vedere, suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune serioasă pentru că, dacă doar stăm şi ne plângem, nu respectă azi Constituţia, nu respectă mâine Constituţia, poate mai trimite un alt consilier prezidenţial să ameninţe un alt judecător CRR, o fi trimis consilieri prezidenţiali să ameninţe şi judecători la ÎCCJ”, declarase Liviu Dragnea joi, după întâlnirea cu Tăriceanu.

Liviu Dragnea a supralicitat în cadrul acelorași declarații, anunțând că luni va fi luată o decizie în coaliția PSD-ALDE. “Şi domnul Tăriceanu a spus că este de acord şi că trebuie să analizăm foarte serios zilele astea şi că luni trebuie să luăm o decizie – da sau nu”.

Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.