Acasă Actualitate Doi urmăriți internațional, prinși de polițiștii doljeni

Doi urmăriți internațional, prinși de polițiștii doljeni

-

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au depistat în data de 5 iulie un bărbat de 42 de ani, din localitatea Apele Vii, pe numele căruia autoritățile judiciare din Grecia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tăinuire.
De asemenea, polițiștii de investigații criminale au depistat în Craiova, un bărbat de 35 de ani, din localitate, față de care autoritățile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.
Cele două persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele celor doi, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceștia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

O stradă din Paris poartă numele Reginei Maria a României

O stradă din capitala Franței poartă, începând de ieri, numele Reginei Maria a României, în semn de omagiu față de rolul și implicarea în Conferința de Pace de la Paris ce a urmat Primului Război Mondial.

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.