Acasă Actualitate O stradă din Braşov, blocată de protestatarii care au scandat împotriva modificărilor...

O stradă din Braşov, blocată de protestatarii care au scandat împotriva modificărilor din Justiţie: „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”

Traficul rutier a fost blocat, miercuri, în centrul Braşovului, de aproximativ 100 de persoane, care au protestat într-un mod inedit faţă de modificările aduse Codului Penal, traversând strada de sute de ori pe o trecere de pietoni, informează Mediafax.

Aproximativ 100 de braşoveni au traversat de câteva sute de ori o stradă din zona Prefecturii, pentru a protesta împotriva modificărilor aduse Codului Penal. Zeci de maşini au stat blocate în trafic timp de aproape 30 de minute.

Cei care au protestat au scandat „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „Ce vrem noi e şi pentru voi” sau „Uniţi salvăm toată România”.

Oamenii au avut steaguri şi pancarte pe care au scris mesaje antiguvernamentale.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version