Acasă Actualitate Germania: Angela Merkel, încrezătoare că problemele privind migraţia vor putea fi soluţionate

Germania: Angela Merkel, încrezătoare că problemele privind migraţia vor putea fi soluţionate

Cancelarul german Angela Merkel consideră că există o bază pentru continuarea cooperării cu ministrul de interne Horst Seehofer, în pofida conflictului dintre ei privind politica de migraţie, relatează Agerpres, citând agenția dpa.

Merkel a insistat, într-un interviu pregătit pentru a fi difuzat miercuri seara la televiziunea naţională germană, că guvernul ei îşi poate continua politicile în pofida diferenţelor din interiorul cabinetului care opun Uniunea sa Creştin- Democrată (CDU) şi Uniunea Creştin-Socială (CSU), a lui Seehofer.

„Pot spune cu claritate ‘da’ şi lucrăm chiar acum la o soluţie”, a declarat Merkel, recunoscând totuşi existenţa unui conflict cu Seehofer în legătură cu planurile acestuia de a-i respinge la graniţă pe o parte din solicitanţii de azil.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version