Acasă Actualitate Comisia Europeană, după modificarea Codului penal: Nu vom ezita să acționăm atunci...

Comisia Europeană, după modificarea Codului penal: Nu vom ezita să acționăm atunci când e nevoie să asigurăm compatibilitatea cu tratatul UE

Comisia Europeană avertizează miercuri într-o declarație remisă G4Media.ro de un purtător de cuvânt că, în calitate de gardian al Tratatului UE, ”nu vom ezita să acționăm atunci când e nevoie să asigurăm compatibilitatea cu tratatul UE” a legislației române.

”Comisia urmărește îndeaproape și cu îngrijorare crescută evenimentele din România”, se mai arată în declarația Bruxelles-ului.

Este pentru prima oară când Comisia amenință practic cu măsuri dacă legislația română va intra în coliziune cu cea comunitară.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version