14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă o persoană a fost dată în urmărire internaţională după condamnarea primită în dosarul Alinei Bica. Fostul şef al ANAF nu a fost găsit acasă

Încă o persoană a fost dată în urmărire internaţională după condamnarea primită în dosarul Alinei Bica. Fostul şef al ANAF nu a fost găsit acasă

Fostul şef ANAF Şerban Pop, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Alinei Bica, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, anunţul fiind postat miercuri pe site-ul Poliţiei Române.

Fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), nu a fost găsit la domiciliu de către poliţişti, aceştia constatând că se sustrage punerii în aplicare a mandatului, astfel că a fost dat în urmărire naţională şi internaţională.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, marţi, apelul formulat de fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Şerban Pop, şi de afaceristul Horia Simu, astfel că aceştia au rămas cu condamnările iniţiale de cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, respectiv patru ani de închisoare cu executare pentru cumpărare de influenţă.

Deciziile au fost luate în dosarul în care Alina Bica a fost achitată pentru că ar fi luat mită pentru cauza afaceristului Horia Simu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS