16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZilele Craiovei, debutul festivitatilor de 1 iunie

Zilele Craiovei, debutul festivitatilor de 1 iunie

Azi  are loc in Banie deschiderea festivitatilor -Zilele Craiovei ediţia a XXII-a care vor avea loc în perioada 1 – 9 iunie. Centrul orașului, Parcul “Nicolae Romanescu”, Centrul Multifuncțional Craiova, Sala Polivalentă Craiova sau Craiova Water Park vor deveni principalele puncte de atracție.

Pe parcursul celor nouă zile de eveniment vor fi organizate manifestări dintre cele mai variate: spectacole și concursuri pentru copii, spectacole lirice, spectacole folclorice, manifestări sportive, spectacole de teatru, concerte, expoziţii, diverse concursuri, expoziție de flori, proiecte de educaţie non-formală, evenimente de artă alternativă etc.

Iar primii care vor simți că este sărbătoare în oraș vor fi copiii, cărora le sunt programate evenimente la:

– Teatrul Colibri – ateliere, desene pe asfalt, spectacole, Ziua porților deschise, care se desfășoară la sediul teatrului

– Centrul Multifuncțional (concurs de karturi), organizat de Palatul Copiilor

– În Parcul Romanescu (concurs muzică ușoară), organizat de Palatul Copiilor

– Piața Mihai Viteazul, unde Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj organizează CARAVANA BUCURIE ÎN MIȘCARE.

– În Piața William Shakespeare – teatre pentru copii și ateliere interactive în compania artiștilor de la Teatrul Arabela din București și Compania Passe-Partout Dan Puric (spectacolul de teatru “Fluturi si Oameni”)

– Casa de Cultură Traian Demetrescu, unde cei mici, dar și cei mari sunt invitați la jocurile copilăriei de-altădată… – Rațele și vânătorii, șotronul, lapte-gros etc.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS