13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE / Alertă într-un oraş din Germania: Doi tigri, doi lei şi un jaguar au scăpat de la o grădină zoologică

UPDATE / Alertă într-un oraş din Germania: Doi tigri, doi lei şi un jaguar au scăpat de la o grădină zoologică

UPDATE / Cele cinci feline mari (doi lei, doi tigri şi un jaguar) care au scăpat vineri din incintele lor de la o grădină zoologică din vestul Germaniei au fost găsite şi capturate, au declarat autorităţile locale, citate de AFP, DPA, şi Reuters.

Poliţia a cerut celor 580 de locuitori din oraşul german Lünebach, din landul Renania-Palatinat (Rheinland-Pfalz), să nu iasă din case după ce mai multe animale sălbatice au scăpat de la grădina zoologică din localitate, anunţă Mediafax.

Printre animalele aflate în libertate în oraşul german se numără doi lei, doi tigri şi un jaguar, anunţă reţeaua publică de radio locală, SWR, citată de Mediafax.

Potrivit presei locale, o furtună care a măturat vestul Germaniei în ultimele zile a dus la inundaţii, iar apele unui râu revărsat au distrus gardurile care ţineau închise animalele din Grădina zoologică din Lünebach.

Poliţia a ucis un urs în momentul în care încerca să fugă din grădina zoologică, oficialităţile declarând că se aşteaptă să găsească celelalte animale în zona din apropierea graniţei cu Luxembourg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS