16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Poliţia Română: S-a intervenit la aproape 3.500 de sesizări în doar 24...

Poliţia Română: S-a intervenit la aproape 3.500 de sesizări în doar 24 de ore

-

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la aproape 3.500 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate, au aplicat peste 8.400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 526 de permise de conducere. La data de 27 mai a.c., au fost organizate 4.259 de patrule care au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au desfășurat 335 de acțiuni și au intervenit la 3.455 de evenimente, dintre care 2.931 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 753 de infracţiuni, 150 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.403 sancţiuni contravenționale, în valoare de aproape 2.900.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 18.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 151 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 526 de permise de conducere și au fost retrase 112 certificate de înmatriculare.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.