16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Gorj: Barbat gasit decedat pe camp, probabil lovit de fulger

Gorj: Barbat gasit decedat pe camp, probabil lovit de fulger

-

Polițiștii gorjeni fac cercetări intr-un dosar penal pentru ucidere din culpa, respectiv de moarte suspecta, în cazul unui barbat de 61 ani, plecat pe camp cu oile, în zona Stănești. Barbatul a fost gasit ieri decedat, avand arsuri in zona trunchiului si piciorului stang. Politistii presupun ca barbatul a fost traznit, primele semne aratand ca a fost lovit de fulger.

Eugen Maruta

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.