Acasă Actualitate Nouă gafă a premierului Dăncilă, la întâlnirea cu Papa Francisc: ”Sfinția Voastră,...

Nouă gafă a premierului Dăncilă, la întâlnirea cu Papa Francisc: ”Sfinția Voastră, I am very glad for this opportunity”

-

Viorica Dăncilă i s-a adresat Papei Franscisc, la întâlnirea de vineri de la Palatulul Apostolic de la Vatican, spunându-i Suveranului Pontif: „Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity”, potrivit unei înregistrări video ce a fost făcută publică de presa italiană, relatează mediafax. Precizăm că și guvernul român a publicat vineri o înregistrare video, dar fără sunet. 
În clipul video se aude şi cum Dăncilă îi vorbeşte Papei Francisc despre cadourile pe care i le-a adus, de data aceasta adresându-i-se în limba română Suveranului Pontif.
Redăm discuţia dintre Viorica Dăncilă şi Suveranul Pontif, la întrevederea de vineri:
„Viorica Dăncilă: Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity.
Viorica Dăncilă: Sămânţe de mărar, iar aici să vă bucuraţi de roadele acestui pom mulţi ani de acum încolo.
Papa Francisc: Grazie.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.