Acasă Actualitate Craiova: Un copil de 10 ani, rănit după ce a căzut din...

Craiova: Un copil de 10 ani, rănit după ce a căzut din tiroliană în Parcul „Nicolae Romanescu”

-

În cursul zilei de duminică polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de zece ani, din Craiova, a căzut dintr-o tiroliană amșplasată în Parcul  „Nicolae Romanescu”. Din primele cercetări a rezultat faptul că minorul a căzut ca urmare a ruperii coardei ce face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolianei. Polițiștii au înticmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă, urmând a fi stabilită întreaga stare de fapt. Potrivit polițiștilor copilul a fost rănit ușor.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.