19.4 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Actualitate Poliția Română: 151 de persoane date dispărute, depistate în doar o săptămână

Poliția Română: 151 de persoane date dispărute, depistate în doar o săptămână

-

În ultima săptămână, Poliția Română, prin Direcţia de Investigaţii Criminale a continuat acțiunile de localizare şi prindere a persoanelor urmărite și de căutare a persoanelor dispărute. Astfel, au fost depistate sau a fost clarificată situația în 229 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 4  – 10 mai, în urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au depistat 151 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 101 minori.

De asemenea, au fost depistate 78 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 50 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 13 persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 6 persoane aveau sentințe de internare în unități medicale de specialitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Elitele“ Universităţii Craiova au surclasat formaţiile clubului Colţea Braşov

Şase din șase puncte, acesta este bilanţul celor două formaţii de „republicani“ ale Universităţii Craiova după dubla susţinută duminică, pe stadionul „Aripile“,...