Acasă Actualitate Poliția a acordat 9.400 de sancțiuni în 24 de ore, la nivel...

Poliția a acordat 9.400 de sancțiuni în 24 de ore, la nivel național

-

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.800 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate, au constatat peste 840 de infracțiuni, au aplicat peste 9.400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 584 de permise de conducere.

La data de 9 mai, peste 10.600 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 354 de acțiuni și s-a intervenit la 2.854 de evenimente, dintre care 2.306 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 841 de infracţiuni, 145 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 17 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 74 de măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.430 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 150.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 111 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 584 de permise de conducere și au fost retrase 198 de certificate de înmatriculare.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.