Acasă Actualitate Gorj: Funcţionar public, în stare de incompatibilitate

Gorj: Funcţionar public, în stare de incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă şi existenţa unei diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate a lui Dumitru Rebedea, funcţionar public în cadrul Consiliului Judeţean Gorj, pe motiv că acesta, simultan cu exercitarea funcţiei publice în cadrul Consiliului Judeţean Gorj, a desfăşurat şi alte activităţi remunerate, cum ar fi cea de expert tehnic judiciar în cadrul Tribunalului Gorj.
Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Dumitru Rebedea nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se precizează în comunicatul ANI.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version