24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrosul dedicat veteranilor de război „VeteRUN", câştigat de un militar craiovean

Crosul dedicat veteranilor de război „VeteRUN”, câştigat de un militar craiovean

A treia ediţie a crosului dedicat veteranilor de război „VeteRUN” a început duminică dimineaţa, la intrarea în Parcul Herăstrău, dinspre Pavilionul H, la eveniment fiind prezente peste 2.000 de persoane, anunţă Mediafax.

Câştigătorul crosului „VeteRUN” este Andrei Ştefana, un militar de 30 de ani din Craiova care este şi sportiv de performanţă. Militarul susţine că este cel mai uşor maraton pe care l-a câştigat şi îi îndeamnă pe români să facă sport. „Fac atletism de performanţă, sunt campion balcanic şi multicampion naţional. A fost cel mai uşor maraton câştigat de mine. Îndemn pe toată lumea să facă sport. Sportul este sănătate”, a declarat Andrei Ştefana, potrivit Mediafax.

La a treia ediţie a crosului dedicat veteranilor de război „VeteRUN” participă militari şi civili, startul fiind dat de ministrul Apărării, craioveanul Mihai Fifor.

Traseul crosului este Piaţa Presei Libere, Şoseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, cu întoarcere prin Bulevardul Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Presei Libere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS