14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident mortal la Sineşti. Pe restul arterelor din ţară se circulă normal

Accident mortal la Sineşti. Pe restul arterelor din ţară se circulă normal

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39(E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN1 (E60) Ploieşti – Braşov circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale, fără probleme.

Semnalăm că în această dimineaţă, în jurul orei 02.45, pe DN2 (E85), la km 32+220 de metri, în zona localităţii ialomiţene Sineşti, a avut loc o coliziune frontală între o autoutilitară şi un tir. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a decedat, iar cel al autotrenului a suferit leziuni grave. La această oră, traficul rutier în zonă nu este afectat.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS