12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de trafic pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, începând de astăzi

Restricţii de trafic pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, începând de astăzi

Circulaţia autovehiculelor de mare tonaj va fi restricţionată, din această seară, pe teritoriul Ungariei, cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

Poliţia de Frontieră a informat că, de sâmbătă de la ora 23.00 până duminică la ora 23.00, respectiv de luni începând cu ora 23.00 şi până marţi, ora 23.00, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile, va fi restricţionată de autorităţile maghiare.

Măsura este luată de către autorităţile ungare ca urmare a faptului că în această perioadă se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muncii.

Şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

În perioada în care traficul pentru autovehiculele de mare tonaj va fi reluat, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului si folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport. (sursa:mediafax)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS