Acasă Actualitate Companii românești premiate la gala Made in România

Companii românești premiate la gala Made in România

Bursa de Valori București (BVB) a anunțat oficial și a premiat  15 companii care s-au calificat în ultima etapă a „Made in România”, un proiect menit să identifice și să susțină viitoarele motoare de creștere ale economiei locale sau din regiune.

Cele 15 companii care au ajuns în finală sunt: Allview Braşov, producător de telefoane mobile , tablete şi gadgeturi; ApiLand Baia Mare, producător de produse apicole; Aqua Carpatica, producător de apă minerală; Bebe Tei Bucureşti, supermarket; Bilka Steel Braşov, producător de sisteme pentru acoperişuri; Cărtureşti Bucureşti, librărie; CitY Grill Bucureşti, lanţ de restaurante; Cramele Recaş, producător de vinuri; Farmec Cluj-Napoca, producător de cosmetice;iHunt Ploieşti, retailer de telefoane; Musette, producător de încălţăminte şi genţi; Qualitance Bucureşti, software developer; Simultan, procesator de lapte; Te-RoxProd Paşcani, producător de scaune auto pentru copii, huse şi centuri de siguranţă şi tremend Software bucureşti, software developer. Aflat deja la cea de-a doua ediție, Made in Romania este un proiect unic care își propune să identifice și să promoveze antreprenoriatul românesc.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version