Acasă Actualitate Cea mai mare atracţie turistică din Franţa a fost evacuată. Un bărbat...

Cea mai mare atracţie turistică din Franţa a fost evacuată. Un bărbat a ameninţat poliţiştii

-

Autorităţile franceze au informat că au evacuat una dintre cele mai mari atracţii turistice din Franţa, castelul Mont Saint-Michel, duminică, după ce un individ ar fi ameninţat poliţiştii, relatează site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

Propietarul unui local l-a auzit pe bărbat ameninţând pe cineva în jurul orei locale 07:45 (ora României, 08.45) a declarat prefectul districtului, Jean-Mark Sabathe.

„Din motive de securitate şi pentru a înlătura orice îndoială, din moment ce nu îi cunoaştem scopul, am decis să evacuez Mont„, a afirmat acesta.

Potrivit postului France 24, poliţia a descris operaţiunea drept una „precaută”.

În timp ce un elicopter verifica zona, autorităţile au interzis turiştilor să intre, iar persoanele aflate deja acolo au fost evacuate din hoteluri.
Mediafax
Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.