16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident cu două victime la Taverna Sîrbului, în Mehedinți

Accident cu două victime la Taverna Sîrbului, în Mehedinți

Un accident a avut loc în zona locului Taverna Sirbului, din județul Mehedinți.
Este vorba despre un autotren al cărui conducător auto nu a păstrat distanța in mers lovind din spate un autoturism în care se aflau patru persoane. Toate cele partru persoane sunt rănite, una se pare că este în stare mai gravă. Trafic blocatul în zonă este blocat.

Accidentul, produs pe DN6, a fost anunțat în dispeceratul ISU- SAJ de către un pompier aflat in timpul liber.
Până la sosirea echipajelor, mr. Teodor Brîndușoiu a decuplat bornele autoturismului implicat în accident, pentru a evita producerea unui incendiu.
Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic, a ajutat la stabilizarea victimei încarcerare până la sosirea echipajelor, păstrând permanent legătura cu dispeceratul.
La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detasamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apa și spumă și o ambulanță SMURD.
Pompierii au descarcerat o victimă, conștientă, pe care au predat o echipajului SAJ, cu medic, ulterior fiind transportată la UPU. Alte două persoane aflate în autoturism au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS