9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajații din MApN nu își vor primi salariile înainte de Paște, ci doar norma de hrană

Angajații din MApN nu își vor primi salariile înainte de Paște, ci doar norma de hrană

Toți angajații Ministerului Apărării Naționale (MApN) vor primi pe 4 aprilie norma de hrană pe luna aprilie. În schimb, salariile tuturor angajaților MApN vor fi plătite în data de 13 aprilie. Similar, nici angajații din învățământ și din MAI nu își vor primi salariile înainte de Paște. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că salariile bugetarilor vor fi virate săptămâna aceasta, însă nu a detaliat ce categorii.
”Ministerul Apărării Naționale a virat astăzi, 4 aprilie, în avans față de data obișnuită, către toți angajații MApN, sumele aferente valorii financiare a normei de hrană corespunzătoare lunii aprilie, transferurile în conturile personale ale angajaţilor urmând să fie efectuate de bănci până în data de 5 aprilie”, transmite MApN într-un comunicat remis HotNews.ro.
„Valoarea normei de hrană este calculată, după normativele în vigoare, în cuantum de 960 lei pentru personalul militar, respectiv 810 lei pentru salariații civili”, transmite MApN care precizează că sumele aferente drepturilor salariale ale lunii martie se vor vira în data de 13 a lunii curente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS