8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Dragnea, audiat în dosarul angajărilor fictive

Liviu Dragnea, audiat în dosarul angajărilor fictive

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat, astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.
La precedentul termen de judecată din februarie, au fost audiaţi şase martori, printre care primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, dar şi foşti sau actuali angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman şi de la Consiliul Județean Teleorman.
Astăzi, magistrații vor sta față în față și cu cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut vinovăţia în acest dosar – Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica.
Eugen Vlad Ovidiu, fost vicepreşedinte al CJ Teleorman, a spus în sala de judecată că el nu avea atribuţii legate de Direcţia de Asistenţă Socială, susţinând că activitatea acestei instituţii era în coordonarea secretarului CJ Teleorman şi a preşedintelui consiliului de atunci – Liviu Dragnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS