23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Peste 3.600 de candidați susțin astăzi proba scrisă pentru a ocupa unul...

Peste 3.600 de candidați susțin astăzi proba scrisă pentru a ocupa unul dintre cele 770 de posturi din Poliția Română scoase la concurs

-

Peste 3.600 de persoane  susțin, sâmbătă, proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 770 de posturi de polițiști și personal contractual din Poliția Română. Concursul a demarat încă din ianuarie, fiind înscriși peste 6.000 de candidați.

Mulți dintre ei nu au reușit să treacă de probele specifice. Poliția Română a scos la concurs, pentru ocupare din sursă externă și reîncadrare, 770 de posturi de ofițeri de poliție, agenți de poliție și personal contractual.

Pe cele 587 de posturi de ofițeri și agenți de poliție vor candida 3.057 de candidați, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post. De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susține proba scrisa 564 de persoane. (sursa hotnews.ro)

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.